Partnerek

Selejtből érték

környezetvédelem már nem csak egy divatos hívószó, komoly figyelmet igényel túlélésünk érdekében, mégis legtöbb esetben a hulladék és a szemét szóhoz még mindig negatívan viszonyulunk, miközben azok nyersanyaggá válása létfontosságú kérdés. Egy műanyag feldolgozó például már nem csak egy hulladéklerakó és ártalmatlanító telep, hanem nyersanyag, alapanyag előkészítő vállalkozás. Természetesen ez nem csak a műanyagok esetében érvényes, minden hulladéktípus esetében fontos a megfelelő feldolgozás és újrahasznosítás. Akár a megfelelő helyre történő elektronikai hulladék leadás is ugyanilyen fontos, hiszen rengeteg értékes alapanyagot rejtenek megunt eszközeink. Amennyiben ezeket a nyersanyagokat újonnan kellene kibányászni, nemcsak az erre fordított energia lenne több, mint tízszerese, de elővizeinket is lényegesen nagyobb mértékben szennyezi az előállításukhoz szükséges technológia. Gondolkodjunk bölcsen, hiszen apró döntésekkel is jobbá tehetjük környezetünk és utódaink jövőjét.

Új technológiák a tetőfedésben

Legtöbb esetben, ha szóba kerül a bádogos tetőfedés, még mindig a régi, avitt stílusú, kopogó templomtetők jutnak az eszünkbe, pedig a technológia fejlődésével és az új típusú trapézlemez megjelenésével már modern, dögös kinézetű és időtálló tetőzet készíthető. Az előkorcolt tetőlemez pedig magát a tetőfedés műveletét is gyorssá és egyszerűvé teszi. Az illesztések szinte láthatatlanok és a víz szivárgását is teljes mértékben megakadályozzák. A színeiben is csak a képzelet szab határt, így házunkat teljese személyiségünkhöz igazíthatjuk, amely hosszú-hosszú ideig megtartja eredeti szépségét, hiszen sima felülete miatt nem tapad meg rajta az időjárás által odahordott kosz és moha. Matt és fényes kivitelben is kaphatók legtöbb esetben. A trapézlemez ráadásul remek kerítéselemnek is, sokkal időtálóbb a fa kerítéseknél. Ráadásul a fa mintázatról sem kell lemondani, hiszen fa vagy akár márványmintában is választható a legtöbb bádogos kereskedőnél. Amennyiben hosszú távra tervezünk, mindenképpen érdemes megfontolni a trapézlemezek használatát felújítás vagy építkezés során.

Applikációval a gyors segítségért

A Black Joe autómentés nemrégen érdekes újdonsággal kedveskedett a bajba került, illetve az előrelátó autósoknak. Applikációjuk segítségével sokkal gyorsabban juthat a segítségre szoruló sofőr segítséghez. Érdemes az appot már most letölteni, mert ha arra kerül a sor, hogy lerobbant autónkkal az út szélén maradunk, felbecsülhetetlen segítséget nyújt a minél előbbi segítség érkezése. Személyautók, ipari gépek, teherszállítók, motorok is felkerülhetnek trélerükre, illetve minden, ami 6 tonnás csörlővel felhúzható. Sőt amennyiben lehetséges, a helyszínen meg is szerelik a gépjárműveket, vagy bérautóval érkeznek a helyszínre, ha halaszthatatlan az út folytatása. Nem mellesleg mindig van náluk pár megnyugtató, kedves szó is a kedélyek csillapítása érdekében.
Azonban nem csak autómentéssel kapcsolatban kereshetők. Amennyiben külföldön vásárolnál autót, autószállítás szolgáltatással kapcsolatban is kereshetők, ha szeretnéd elkerülni az ideiglenes rendszám kiváltásával járó bonyodalmakat. Sőt kérésre át is vizsgálják a kiszemelt járművet, a későbbi meglepetések elkerülése érdekében. Hazaérkezéskor pedig a honosítással járó terheket is leveszik a válladról, ha kéred. Érdemes Black Joe nevét megjegyezni, mert a legkellemetlenebb pillanatokban nagy segítségre lehet.

A kézműves étcsokoládé különlegességek webáruháza

A Darkest Desire étcsokoládé webáruházban megtalálhatók a legjobb és legnépszerűbb hazai és külföldi csokoládé készítők kézműves étcsokoládéi. A kézműves étcsokoládék a legjobb minőségű és fajtájú kakaókból készülnek értő gondossággal. A webáruházban nem csak étcsokoládét, de tört kakaóbabot és étcsokoládé pasztillák is kaphatóak. Az étcsokoládé webshopban tizenegy-féle 100%-os kakaótartalmú étcsokoládé különlegesség is megvásárolható!

Webáruházak

A prémium és luxus minőségű, magas kakaótartalmú étcsokoládék már Magyarországon is elérhetőek a Darkest Desire kézműves étcsokoládékat forgalmazó webáruházban. A magas kakaótartalmú étcsokoládék segítenek a kakaó ízének és pozitív egészségügyi hatásainak maradéktalan megtapasztalásában.

Webfejlesztés, online marketing, SEO

A Haladjunk.hu szakértői csapata profi hozzáállásával SEO , weboldal készítés, PPC és weboldal elemzés területeken nyújt kimagasló szolgáltatást, de a vállalkozás komplett online marketing feladatait is nyugodt szívvel bízhatjuk rájuk. Végre egy csapat, ahol az ügyfél az első!

A Professional IT Services teljes körű és átfogó informatikai outsoucinggal foglalkozik. Egy ötlet, vagy egy vállalkozás életének minden fázisában segít ügyfeleinek: weboldal fejlesztésben és honlap üzemeltetésben, szerver telepítésben és üzemeltetésben, keresőoptimalizálásban és online marketingben.

Blogok, portálok

Startup blog – vélemények, elemzések, értékelések, PR cikkek,

Neo Aeon a belső ösvény blogja 

Frizura és szépség magazin

Éttermek

Aurum bistro

Nador Events rendezvény és esküvő szervezés

Ipar 4.0

Bara-ka – ipari és üzleti tanácsadás